Bästatandblekningens omdöme Information

4star
  • 100% nöjd-kund-garanti.
  • Resultat efter 2-3 behandlingar.
  • Lägsta pris garanti.
Confident Smile
Pris från: 449 kr
Frakt: 0 kr
Leveranstid: 1-2 dagar
Rabattkod:
Besök leverantören

Om Confident Smile

Confident Smile erbjuder privatpersoner en av marknadens mest effektivaste tandblekningsmedel som fram till idag har gett tusentals personer vitare tänder och därmed ett vackrare leende. Confident Smile säljer sina tandblekningsprodukter direkt till privatkonsumenter på nätet men produkterna går även att köpa hos ett flertal tandläkare eller återförsäljare av tandblekningsprodukter.

Confident Smile gör det möjligt för personer att snabbt få vitare tänder till bra priser, betydligt lägre priser än vad man betalar för att gå till en tandläkare. Resultatet blir också lika bra som hos en tandläkare samtidigt som man kan utföra tandblekningen under de tider som passar en bäst.

Confident Smile är ett varumärke som omfattar olika tandblekningsprodukter och som marknadsförs och försäljs av Norrlandsinvest i Umeå AB.

Tandblekningskit

Hos Confident Smile så kan man beställa färdiga tandblekningskit som innehåller allt man behöver för att kunna behandla sina tänder så att de blir vitare. Detta startkit kostar endast 449 kronor. Det finns även andra tandblekningsprodukter som man kan köpa för att förbättra resultatet eller om man framöver behöver utföra en ny tandblekning.

Startkitet innehåller en tub med tandblekningsgel som räcker till 36 behandlingar. Oftast så behöver man bara behandla sina tänder mellan 10-15 gånger för att uppnå önskat resultat. Vidare så får man också tre stycken tandskenor, en för överkäken, underkäken och en reservskena. I paketet så ingår även en ledlampa som används för att få bättre och snabbare resultat i samband med att man bleker sina tänder. Det medföljer även utförliga instruktioner för hur man bleker sina tänder. Med detta startkit så får man ett bra resultat efter cirka 10 behandlingar, ofta så brukar de flesta få vitare tänder redan efter första behandlingen.

Confident Smiles tandblekningsgel är peroxidfri och tillverkat av ämnen som är godkända enligt de EU regler som tillkom år 2012. Det betyder att man inte riskerar att få värk i tandkött eller behöver uppleva några ilningar i samband med att man bleker sina tänder. Istället så är tandblekningsgel från Confident Smile skonsam mot mun samtidigt som den bidrar till en bättre munhygien.

Behandling

När man ska bleka sina tänder med tandblekningsprodukter från Confident Smile så är det viktigt att man följer de instruktioner som medföljer så att man uppnår ett bra resultat. Man börjar med att forma de tandskenor som medföljer vilket sker genom att man värmer upp dessa i varmt vatten och sedan sätter skenorna över tänder. Man trycker lite lätt på skenorna så att de formas efter tandraderna. Därefter så fyller man skenorna med det tandblekningsmedel som medföljer. Det går åt cirka 0,5 ml per skena vid varje behandling. Därefter så sätter man tillbaka skenorna över tänderna och låter medlet verka i 20 minuter. För att få ett snabbare och ett bättre resultat så ska man också använda den LED-lampa som medföljer i paketet. Den tänder man och sedan så sätter man den i munnen och låter den sedan belysa tänderna under behandlingen.

Varje behandling ska pågå i 20 minuter och det krävs normalt mellan 10-15 behandlingar för att uppnå ett bra resultat. Det tandblekningsgel som man får räcker till 36 stycken behandlingar, vilket kan komma att krävas om man har svårt missfärgade tänder.

Efter att man har behandlat sina tänder och uppnått ett bra resultat så kan det framöver uppstå en del nya missfärgningar, framför allt om man röker eller äter färgstark mat. Då kan man ta bort dessa missfärgningar med en tandblekningspenna, som också finns att hitta hos Confident Smile, för att bibehålla sina vita tänder.

Beställning

Man kan beställa ett startkit med tandblekningsprodukter från Confident Smile direkt på deras hemsida, där man även hittar andra produkter inom tandblekning. Produkter skickas oftast så att man har dessa tillhanda inom 1-2 vardagar.

Alla produkter som man beställer Confident Smile skickas kostnadsfritt. Det innebär att man inte behöver betala någon fraktkostnad på 78 kronor utan endast det pris som gäller för produkten. Betalning kan ske genom VISA, MasterCard eller om man så önskar så kan man få en faktura på de produkter som man köper, som ska betalas inom 10 dagar, till en kostnad på 25 kronor.

Kundnöjdhet

Det tandblekningsprodukter som Confident Smile säljer har köpts av över en miljon kunder. De allra flesta av dessa kunder har uppnått ett önskat resultat och därmed fått vitare tänder. Det betyder att de produkter som Confident Smile säljer fungerar och därför så erbjuder man även sina kunder en nöjd kund garanti som innebär att om man inte får vitare tänder så får man pengarna tillbaka.

Nöjd kund garantin fungerar som så att om man bleker sina tänder efter de instruktioner som medföljer paketet och inte uppnått ett bra resultat efter 10 behandlingar så får man pengarna tillbaka. Det gör att kunder som vill bleka sina tänder inte har något att förlora på att testa tandblekningsmedel från Confident Smile.

Sammanfattning

När man köper sina tandblekningsprodukter från Confident Smile så kan man vara säker på att man får produkter som är väl testade, godkända men som även fungerar. Det finns idag 100 000 tals nöjda kunder som uppnått mycket bra resultat och som idag åter igen vågar le ute bland folk.

Normalt så krävs det 10 behandlingar för att uppnå ett önskat resultat men för de personer som har mycket svåra missfärganingar så kan det krävas många fler behandlingar. Dock så räcker ett startkit till hela 36 behandlingar vilket innebär att även de med mycket svåra missfärgningar har möjligheten att uppnå ett bra resultat redan med ett startkit. Dessutom kan överblivet tandblekningsgel förvaras i upp till 1 år för framtida tandblekningar.

I det startkit som Confident Smile säljer så ingår även en LED-lampa som man använder för att få ett snabbare och ett bättre resultat.

– 100 % Nöjd kund garanti
– Fri frakt
– Leverans inom 1-2 dagar
– Betala köpet på faktura