Bästatandblekningens omdöme Information

5star
[checklist icon=”ok” iconcolor=”#ffffff” circle=”yes” size=””]
[li_item]JUST NU! – gratis tandblekningspenna värde 295kr.[/li_item]
[li_item]Beställ innan 15.00 så har du dina varor dagen efter.[/li_item]
[li_item]Veckorevyn gav 5 av 5 i betyg.
[/li_item][/checklist]
BeconfiDent
Pris från: 295 kr
Frakt: 0 kr
Leveranstid: 1-2 dagar
Rabattkod: [popover title=”” title_bg_color=”” content=”10% på hela varukorgen” content_bg_color=”” bordercolor=”” textcolor=”” trigger=”hover” placement=”” class=”” id=””]Student2016[/popover]
[button link=”https://xn--bstatandblekning-vnb.se/go/beconfident/” target=”_blank” rel=”nofollow” color=”green” size=”medium” type=”flat” shape=”square” border_width=”1px” alignment=”center”]Besök leverantören[/button]

Om Beconfident

Beconfident är ett företag som erbjuder produkter för yttre skönhet som tandblekningsprodukter och hudvårdsprodukter. I Sverige så har man under flera år erbjudit produkter för tandblekning vilka har blivit mycket populära bland köparna då produkterna har visat sig att alltid ge ett positivt resultat. Idag kan man även köpa Beconfidents tandblekningsprodukter på apoteket och Kronans apotek, vilket är ett gott betyg för att Beconfidents produkter håller vad de lovar. Även många tandkliniker i Skandinavien använder Beconfidents tandblekningsprodukter för att bleka sina patienters tänder.

Försäljning av Beconfidents produkter i Sverige sker genom det svenska företaget Group Beconfident Europe AB.

Tandblekningskit

Beconfident erbjuder tre stycken startpaket som är utformade för att passa olika typer av användare. Det billigaste startpaketet är Teeth Whitening Starter kit som kostar 449 kronor. Startpaketet innehåller allt man behöver för att snabbt komma igång med sin tandblekning. I Teeth Whitening Starter kit ingår 10 ml tandblekningsgel, med melonsmak, tre munskenor, en nyansguide och tydliga instruktioner för hur tandblekningen ska genomföras. Med detta startpaket så ser man resultat redan efter 30 minuter, vilket innebär två behandlingar. Den tandblekningsgel som medföljer i paketet Teeth Whitening Starter kit räcker för 10 behandlingar, 15 minuters behandling i 10 dagar.

Beconfidents tandblekningsgel är fri från peroxider, som tidigare var det aktiva ämnet i en tandblekningsgel som blekte tänderna, vilket gör att man minskat biverkningar som bland annat ilningar i tänderna i samband med tandblekningen. Idag innehåller tandblekningsgel från Beconfident ett flertal olika naturliga ämnen som samverkar med munnens naturliga saliv för att bleka tänderna. Ett av de aktiva ämnena som bleker tänderna är sodiumbikarbonat. Beconfidents tandblekningsgel skadar inte emaljen och är skonsam mot tandkött och tänder.

Behandling

Tandblekning ska ske en gång per dag under endast 15 minuter, vilket skiljer sig från många andra tandblekningskit där man i vissa fall måste bleka tänderna under flera timmar varje gång. Man ser normalt resultat redan efter andra behandlingen men det är först efter 4-6 behandlingen som man kan räkna med att se en större förändring. Om man inte har grovt missfärgade tänder, vilket kan kräva återtupprepade behandlingar, så ska man ha uppnått en vit nyans senast inom 10 behandlingar.

Efter att man har uppnått ett bra resultat så håller detta i sig i upp till 2 månader innan tänderna på naturlig väg börjar missfärgas igen. Då kan man enkelt återupprepa behandlingen för att bibehålla det goda resultatet.

Beställning

Man beställer Beconfidents startpaket och andra tandblekningsprodukter direkt från Beconfidents hemsida. Om beställningen kommer in före klockan 15:00, under vardagar, så skickas produkterna samma dag så att man har dessa i sin brevlåda redan nästkommande vardag. Alla beställningar skickas direkt hem till brevlådan fraktfritt. Betalning kan ske med VISA, MasterCard, PayPal eller Klarna fakturering. Man kan även delbetala sin beställning om man så önskar.

Om man beställer ett Teeth Whitening Starter kit för 449 kronor så får man just nu även en tandblekningspenna med på köpet, till ett värde av 295 kronor. Med en tandblekningspenna så kan man förbättra resultatet efter blekning om behov skulle uppstå. Dessutom har även Beconfident alltid fri frakt på sina produkter.

Kundnöjdhet

Beconfidents produkter har bland annat fått högsta betyg av Veckorevyn när de testade produkter från Beconfident men produkten har också fått mycket beröm och positiva omdömen från många andra kända personer som har testat produkter från Beconfident.

För sina tandblekningsprodukter så lämnar alltid Beconfident en 100 procent nöjd kund garanti vilket innebär att om man inte är 100 procent nöjd med resultatet så får man sina pengar tillbaka. Idag så visar en undersökning att 95 procent av kunderna är nöjda med resultatet.

Sammanfattning

Beconfidents tandblekningsprodukter är bland de mest populäraste på marknaden vilket till stor del beror på att tandblekningsgel från Beconfident inte innehåller några skadliga ämnen som är upphov till biverkningar eller annat missbehag utan endast innehåller naturliga ämnen. En annan orsak till att produkten är så populär är att det endast krävs 15 minuters behandling per dag och att man snabbt ser resultat, oftast redan efter ett par behandlingar.

– Endast naturliga ämnen som är skonsamma mot mun och tänder
– 100 % Nöjd Kund Garanti
– Inga tillkommande fraktavgifter eller betalningsavgifter
– Leverans sker inom 24 timmar

Information
E-post kundtjanst@beconfident.se
Hemsida www.beconfident.se
Telefon –
Org-nummer 556853-0041