Bästatandblekningens omdöme Information

4star
[checklist icon=”ok” iconcolor=”#ffffff” circle=”yes” size=””]
[li_item]Helt fria från skadliga ämnen.[/li_item]
[li_item]100% nöjd-kund-garanti.[/li_item]
[li_item]100% emaljsäker
.
[/li_item][/checklist]
Dentaworks
Pris från: 495 kr
Frakt: 0 kr
Leveranstid: 1-3 dagar
[button link=”https://xn--bstatandblekning-vnb.se/go/dentaworks/” target=”_blank” rel=”nofollow” color=”green” size=”medium” type=”flat” shape=”square” border_width=”1px” alignment=”center”]Besök leverantören[/button]

Om Dentaworks

Dentaworks erbjuder exklusiva produkter för tandblekning hemma. Dentaworks tandblekningskit har varit en av de ledande produkterna på den svenska marknaden under många år och tusentals personer har genom åren fått vitare tänder genom att använda sig av Dentaworks tandblekningsprodukter. Dentaworks garanterar samma resultat som man får hos en tandläkare dock till bråkdelen av det pris som man får betala om man går till en tandläkare för att bleka sina tänder. Tandblekning med Dentaworks tandblekningskit är skonsam och ger bra resultat, oftast redan efter ett par behandlingar.

Dentaworks tandblekningsprodukter säljs i Sverige genom Dentaworks, vilket är en bifirma till Behrens Group AB.

Tandblekningskit

Dentaworks tillhandahåller produkter för tandblekning och munhygien. Det gör att man kan hitta alla de produkter som man behöver för att få ett vitare och vackrare leende hos Dentaworks, samtidigt som man kan få en optimal munhygien som motverkar missfärgning av tänderna i framtiden.

Dentaworks startpaket kostar 399 kronor och innehåller Dentaworks tandblekningsgel 10 ml, vilket räcker till 30 behandlingar, 3 stycken Dentaworks soft tandskenor, förvaringsask för tandskenor, instruktioner på svenska, nyanskarta och fri support. Startpaketets innehåll räcker för de allra flesta personer att uppnå ett perfekt resultat med vitare tänder. För svårt missfärgade tänder kan det krävas att man upprepar behandlingen ytterligare en gång för att uppnå det resultat som man förväntar sig.

Dentaworks tandblekningsgel är fri från skadliga perioxider och innehåller endast skonsamma ämnen som inte ger besvär i munhålan, tandköttet eller upphov till ilningar. Tvärtom så är Tandblekningsgel från Dentaworks helande för tandköttet då det rengör tandköttet genom sina antiseptiska egenskaper.

Behandling

Att bleka sina tänder med Dentaworks tandblekningsprodukter ger ett bra resultat efter 5 till 30 timmars behandling. Hur lång tid det totalt tar för att få vitare tänder beror på hur pass missfärgade tänderna är. Vissa uppnår ett bra resultat redan efter en behandling medan andra får ett fullgott resultat först efter 30 timmar.

Man behandlar sina tänder 2 gånger per dag under 30 till 60 minuter. När man bleker sina tänder så använder man sig av Dentaworks soft, som är Dentaworks egna tandskenor som är specialtillverkade för att dels kunna formas om flera gånger men även för att vara så skonsam och mjuk mot tandköttet och munnen så man slipper obehag.

Det finns tandblekningsprodukter från andra leverantörer som kräver mindre behandlingstid för att uppnå resultat men till skillnad från dessa produkter, som ofta kräver kontinuerliga återbehandlingar, så varar resultat från en tandblekning med Dentaworks produkter i upp till ett par år innan man behöver göra om behandlingen. Om behov finns så kan man använda sig av en tandblekningspenna för att underhålla sina tänder om man får nya missfärgningar mellan behandlingarna.

Beställning

På Dentaworks hemsida så hittar man produkter för tandblekning men även för att underhålla sin munhygien. Här kan man enkelt beställa sina produkter och beställer man före klockan 15:00, en vardag, så skickas produkterna samma dag vilket innebär att man oftast har dessa redan dagen efter beställning.

Alla beställningar över 90 kronor är fraktfria. I övrigt tillkommer inga kostnader för beställningen om man inte väljer att betala mot faktura, vilket kostar 19 kronor. Man kan betala sina produkter genom att använda sig av VISA, MasterCard eller direktbetalning från sin Internetbank. Det går även bra att få en faktura på sina produkter, som ska betalas inom 20 dagar, eller delbetala sina produkter på upp till 24 månader mot en årlig ränta.

Kundnöjdhet

Dentaworks tandblekningsprodukter är en av de mest använda på den svenska marknaden och det är därför inte konstigt att Dentaworks tandblekningskit utnämnts till bäst i test i flera olika tester.

Därmed så kan Dentaworks erbjuda alla sina nya kunder en nöjd kund garanti som innebär att om man inte har uppnått ett bra resultat efter 30 timmars behandling så får man ett nytt tandblekningskit så man har möjlighet att återupprepa behandlingen i upp till ytterligare 30 timmar.

Sammanfattning

Dentaworks är Sveriges mest sålda tandblekningsmedel och även det företag som har mest nöjda kunder. Behandlingstiden är något längre än vad andra konkurrenter har men ger oftast både bra och långvariga resultat. Dessutom får man Dentaworks egna tandskenor med i paketet vilka är extra skonsamma mot munnen. Dentawork har snabba leveranser vilket gör att man oftast kan påbörja sin tandblekning redan dagen efter beställning.

– Fraktfritt för beställningar över 90 kronor
– Leveranstiden är 1-2 dagar
– Nöjd kund garanti
– Ett av marknadens mest sålda tandblekningskit
– Fri telefonsupport

Information
E-post info@dentaworks.com
Hemsida www.Dentaworks.se
Telefon –
Org-nummer 556689-0314