Bästatandblekningens omdöme Information

4star
[checklist icon=”ok” iconcolor=”#ffffff” circle=”yes” size=””]
[li_item]Vitare tänder på 10 dagar – garanterad effekt.[/li_item]
[li_item]Samma behandling som hos tandläkaren.[/li_item]
[li_item]Utan väteperoxid – skonsam mot tänderna
.
[/li_item][/checklist]
Dentway
Pris från: 495 kr
Frakt: 0 kr
Leveranstid: 1-3 dagar
Rabattkod: [popover title=”” title_bg_color=”” content=”10% på hela varukorgen” content_bg_color=”” bordercolor=”” textcolor=”” trigger=”hover” placement=”” class=”” id=””]Kampanj10[/popover]
[button link=”https://xn--bstatandblekning-vnb.se/go/dentway/” target=”_blank” rel=”nofollow” color=”green” size=”medium” type=”flat” shape=”square” border_width=”1px” alignment=”center”]Besök leverantören[/button]

Om Dentway

Dentway är Skandinaviens ledande företag när det gäller tandblekning och har erbjudit tandblekning på den svenska marknaden sedan många år tillbaka vilket gett tusentals svenskar vitare tänder och ett vackrare leende. Dentways produkter är testade och godkända och är av samma typ av produkter som även används av tandläkare och tandkliniker i samband med tandblekning.

Dentway har även konkurrenskraftiga priser vilket innebär att man kan spara åtskilliga tusenlappar genom att bleka sina tänder själv hemma jämfört med att gå till en tandläkare.
Dentways tandblekningsprodukter marknadsför och säljs genom det svenska företaget Dentalbolaget Sverige AB.

Tandblekningskit

Dentway erbjuder tandblekningskit som används för att bleka sina tänder så dessa blir vitare. Man kan även hitta andra munprodukter hos Dentway som kan användas för att hålla en god munhygien för att minska missfärgningar av sina tänder.

Dentways startpaket innehåller 3 stycken formbara tandskenor, förvaringsask för tandskenorna, 9 ml tandblekningsgel och en bruksanvisning som talar om hur man går tillväga för att bleka sina tänder. Detta startpaket kostar 495 kronor och räcker till 36 stycken behandlingar. Dentway utlovar bra resultat redan efter 10 dagars behandling och är man inte nöjd efter 10 dagar så kan får man pengarna tillbaka. Dock kan svårt missfärgade tänder kräva att man upprepar behandlingen ytterligare en gång för att uppnå ett bra resultat.

Dentways tandblekningsprodukter har genomgått hårda tester och som är godkända. Dentways tandblekningsgel är fri från peroxid, vilket tidigare var det ämne som gjorde tänderna vita men även det ämne som kunde ge svåra ilningar i tänderna i samband med att man blekte sina tänder. Denna nya tandblekningsgel ger snabbare resultat och är skonsamt mot både tänder och munhålan.

Behandling

Det går snabbt och enkelt att bleka sina tänder med Dentways tandblekning. Man formar först de tandskenor som följde med paketet så att de sitter perfekt över tandraderna. Därefter så applicerar man tandblekningsgel i dessa tandskenor och sedan sätter man dessa över tänderna. En behandling ska pågå i mellan 30 upp till 60 minuter per dag.

Startpaketet räcker till cirka 36 behandlingar med oftast brukar man uppnå ett bra resultat redan efter 10 behandlingar. För tänder som är svårt missfärgade kan det krävas att man genomgår alla 36 behandlingar och i riktigt svåra fall kan man bli tvungen att upprepa behandlingen ytterligare en gång.

Vissa andra leverantörer av tandblekningspaket brukar kräva att man ska utföra behandlingen två gånger per dag och i vissa fall upp till två veckor innan man ser ett fullgott resultat. På den fronten så går det fortare att få vitare tänder om man använder sig av Dentways tandblekning. Efter att man har blekt sina tänder så kan man använda sig av en blekningspenna vid behov för att få tänderna att vara vita en längre tid.

Beställning

Dentways säljer sina tandblekningsprodukter på sin hemsida där man snabbt och enkelt kan beställa och betala sina produkter. Oftast skickas produkterna samma dag och kommer vanligtvis fram redan nästa vardag, direkt i brevlådan.

För beställningar på över 400 kronor så bjuder Dentway på frakten. Det innebär att det totala priset som man betalar är varornas pris. Man kan betala sina varor med VISA, MasterCard eller genom fakturabetalning. Om man väljer faktura så tillkommer en faktureringsavgift på 25 kronor och fakturan ska betalas senast inom 10 dagar efter beställningen.

Kundnöjdhet

Dentways har sålt över 100 000 tandblekningspaket och överlag så har produkterna fått ett positivt omdöme på olika sociala medier. Dentways tandblekning fungerar och ger dessutom snabba resultat vilket gör att Dentway kan erbjuda bra garantier för sina produkter.

Dentway erbjuder alla nya kunder en nöjd kund garanti som innebär att om man inte har uppnått ett bra resultat efter att man behandlat sina tänder under 10 dagar, enligt de instruktioner som följde med paketet, så får man pengarna tillbaka.

Sammanfattning

Dentways har ett stort antal nöjda kunder som vittnar om goda resultat i samband med att de använt sig av Dentways tandblekningsprodukter, vilket innebär att Dentway bör kunna uppfylla de flesta kunders förväntningar. Goda resultat utlovas redan efter 10 dagars behandling men ett plus är att startpaketet räcker till hela 36 behandlingar, vilket gör att även personer med svår missfärgning har en chans till vitare tänder. Priset är dock inte det lägsta på marknaden men ändå väl investerade pengar om man vill få vitare tänder snabbt.

– 100 % Nöjd Kund Garanti
– Fri frakt på beställningar över 400 kronor
– Leverans sker inom 24 timmar
– Man kan få faktura på köpet

Information
E-post info@dentway.se
Hemsida www.dentway.se
Telefon 08-122 007 80
Org-nummer 556791-6886