Bästatandblekningens omdöme Information

4star
[checklist icon=”ok” iconcolor=”#ffffff” circle=”yes” size=””]
[li_item]Vitare tänder med garanterat resultat.[/li_item]
[li_item]Över 50.000 nöjda kunder.[/li_item]
[li_item]JUST NU – GRATIS BLEKPENNA PÅ KÖPET!
[/li_item][/checklist]
Simplesmile
Pris från: 399 kr
Frakt: 0 kr
Leveranstid: 1-2 dagar
[button link=”https://xn--bstatandblekning-vnb.se/go/simplesmile/” target=”_blank” rel=”nofollow” color=”green” size=”medium” type=”flat” shape=”square” border_width=”1px” alignment=”center”]Besök leverantören[/button]

Om Simplesmile

Simplesmile har under flera år hjälpt tusentals personer att få vita tänder och därmed ett vackrare leende. Simplesmile tillhandahåller tandblekningsprodukter som får missfärgade tänder att bli skinande vita igen genom skonsam och kortvarig behandling och med snabba resultat. Redan efter den andra behandlingen kan man börja se ett resultat.

Under åren har över 50 000 kunder fått vitare tänder genom Simplesmiles tandblekningsprodukter. Hos Simplesmile går det snabbt att få sina beställda produkter, oftast har man dessa i brevlådan redan dagen efter beställningen, helt fraktfritt och med full garanti, vilket innebär att om man inte blir nöjd med resultatet så får man pengarna tillbaka.

Simplesmile är ett varumärke som ägs av Group Beconfident Europe AB, som har verksamhet i 14 länder runt om i Europa. I Sverige så marknadsför och säljer företaget även Beconfidents tandblekningsprodukter.

Tandblekningskit

Simplesmile erbjuder ett flertal olika produkter inom tandblekning som startpaket, refill och tillbehör. Simplesmiles startpaket kostar 399 kronor och innehåller perioxidfri tandblekningsgel på 10 ml, 3 stycken munskenor och instruktioner med information om hur man bleker sina tänder.

Simplesmile utlovar märkbart resultat redan efter två behandlingar, vilket innebär 30 minuters behandling. Detta startpaket räcket till 10 stycken behandlingar, 15 minuter under 10 dagar. Ett slutresultat kan oftast ses efter 5 till 6 behandlingar, om man inte har mycket missfärgade tänder vilket kan kräva upp till 10 behandlingar eller mer.

Tandblekningsgel från Simplesmile är helt fritt från skadliga ämnen som bland annat peroxider, som tidigare kunde ge besvär i munnen eller skapa ilningar i samband med att man blekte sina tänder. Istället så innehåller tandblekningsgel från Simplesmile helt naturliga ämnen där ett av de verksamma ämnena är sodiumbikarbonat, vilket är skonsamt mot tandkött och tänder.

Behandling

Att bleka sina tänder med Simplesmiles tandblekningskit går fort och enkelt. Man bleker sina tänder en gång per dag under 15 minuter till dess att man ser ett resultat som man är nöjd med. Oftast krävs 4-6 behandlingar innan man börjar få vita tänder. Dock är det viktigt att man inte bleker sina tänder för många gånger då tänderna istället kan få en onaturlig vit färg. Ett startpaket räcker till 10 behandlingar vilket är tillräckligt för att de flesta ska uppnå ett bra resultat och få vita tänder. Har man svårt missfärgade tänder så kan det krävas att man upprepar behandlingen fler gånger. Oavsett hur svårt missfärgade tänder man har så kommer man att se ett bra resultat med tiden.

Efter att man har färdigbehandlat sina tänder så bör man tänka på att färgad mat, vin och rökning snabbt kan ge missfärgningar på tänderna igen. Då är det bra om man har en tandblekningspenna så att man kan underhålla sina tänder så att de alltid är vita. För att få ett kontinuerligt bra resultat så bör man upprepa tandblekningsbehandlingen varannan månad.

Beställning

Simplesmiles tandblekningskit kan man beställa på Simplesmiles hemsida. Här finns även massor av information och instruktioner som talar om hur tandblekningsprodukten fungerar och hur man går tillväga för att snabbt se ett bra resultat som ger vitare tänder och ett vackrare leende. Om man beställer under en vardag så har man sina produkter i brevlådan redan dagen efter.

Simplesmile lovar leverans inom 24 timmar. Alla beställningar skickas fraktfritt vilket innebär att totalkostnaden för varje beställning är produktens pris. Man kan välja om man vill betala sina produkter direkt med VISA, MasterCard eller Paypal eller om man vill få en faktura eller delbetala sin beställning genom Klarna.

Just nu så har Simplesmile ett erbjudande där alla kunder får en tandblekningspenna på köpet, till ett värde av 295 kronor. En tandblekningspenna är ett bra komplement till en tandblekning och kan användas om man får en missfärgning på tänderna efter tandblekningen.

Kundnöjdhet

Simplesmile erbjuder alltid alla kunder en 100 procent nöjd kund garanti vilket innebär att om man inte är nöjd med resultatet så kan man returnera produkten och få sina pengar tillbaka. Man har 21 dagar på sig att åberopa denna garanti och det krävs att man har följt de instruktioner som medföljde paketet noggrant. Idag så har Simplesmile över 50 000 kunder som är nöjda med det resultat som Simplesmiles tandblekningsprodukter ger.

Sammanfattning

Simplesmile har relativt billiga tandblekningsprodukter som även bevisligen ger kunderna vitare tänder. Det gör att ett startpaket från Simplesmile är en bra investering för de som vill få ett vackrare leende och vitare tänder. Behandlingen går snabbt och enkelt och kräver endast 15 minuter per dag samtidigt som man snabbt ser resultat. Dessutom har Simplesmile snabba leveranser, fraktfria leveranser och garantier.

– Inga skadliga ämnen, endast naturliga ämnen som är skonsamma mot tandkött och tänder
– 100 % nöjd kund garanti
– Fraktfritt
– Leverans inom en dag

Information
E-post info@simplesmile.se
Hemsida www.simplesmile.se
Telefon –
Org-nummer 556853-0041